Wat kost het?

De Oudergesprekplanner kost slechts 179 euro exclusief BTW per jaar per school. Hiervoor verlossen wij u van uw oudergesprekzorgen én verbeteren we de dienstverlening naar de ouders. Eenvoudig plannen, ruilen en gemakkelijke vlotte communicatie. En het wordt nog beter.

Wij factureren jaarlijks, vooruit (afhankelijk van het moment van registreren) op 4 januari en op 4 augustus. Indien u een account aanvraagt, kunt u de oudergesprekplanner (met volledige functionaliteit en gratis!) gebruiken tot de eerstvolgende factuurdatum.

Dus als u op 4 januari een account aanvraagt krijgt u pas op 4 augustus een factuur voor een jaarabonnement voor het komende jaar. Dat is dan het eerste half jaar gratis!

Als de oudergesprekplanner u niet bevalt, laat u ons dat weten of u betaalt de factuur niet, dan heffen wij het account op en hoeft u niets te betalen. Wij hebben zoveel vertrouwen in ons product, dat wij ons dat niet kunnen voorstellen.

U betaalt per school. Als u een scholengemeenschap bent, betaalt u dus voor elke school €179 excl. BTW per jaar, maar neem gerust contact met ons op voor een aantrekkelijke aanbieding. Kinderdagverblijven betalen per lokatie, maar ook daar denken we graag met u mee.

Draag nu een andere school aan (laat het ons weten via mail)
en beide scholen ontvangen 10% korting!